Gezond
Vermageren

Modifast

Modifast is een dieet waarbij men wil afvallen door het inroepen van laagcalorische maaltijdvervangers: je vervangt een paar (of alle) maaltijden per dag door een shake, reep of Modifast-maaltijd.

Er wordt uitgegaan van een formule met 3 uitgebalanceerde maaltijden, die opgeteld slechts 500 kilocalorieën bevatten. Toch belooft deze afslankmethode dat je alle vitaminen, mineralen, eiwitten en spoorelementen die je lichaam nodig heeft binnenkrijgt.

Op die manier voel je je dus alsnog fit en gezond!

Hoe werkt het Modifast dieet?

Het Modifast dieet met maaltijdzakjes is erg eenvoudig en praktisch. Voortaan vervang je je ontbijt, middag- en avondmaal door de productlijn van Modifast, bestaande uit drie zakjes. Er is de keuze tussen shakes, puddingen en muesli’s. De zakjes zijn gemakkelijk om ergens mee naartoe te nemen en zijn simpel om klaar te maken.

Het programma bestaat uit 3 verschillende fases. In week 1 en 2 ligt de nadruk op het afvallen op zich. De volgende fase richt zich eveneens op het afvalproces en op het overstappen naar een evenwichtig eetpatroon. In de laatste fase moet je proberen om je nieuwe gewicht onder controle te houden.

Dankzij Modifast zou je kunnen afvallen zonder veel honger, ondanks dat je weinig calorieën tot je neemt.

Modifast: gezond of niet?

Volgens heel wat dieetgoeroes is Modifast één van de gezondere afslankmethodes die er momenteel zijn. De zakjes Modifast zorgen immers voor alle ingrediënten waar het lichaam nood aan heeft.

Na de eerste 2 weken waarbij je alleen maar maaltijden in poedervorm te verwerken krijgt, schakel je langzaam maar zeker over op een evenwichtig en gezond eetpatroon.

Daarin schuilt de succesformule van Modifast. Het blijft echter wel verstandig om gezonde tussendoortjes toe te voegen aan het Modifast dieet, om te voorkomen dat je energiedipjes krijgt.

| Partners | Adverteren | Contact | Privacy | Disclaimer |