Gezond
Vermageren

Afslankpillen

Ze lijken misschien een wondermiddel, maar in werkelijkheid zijn afslankpillen niet gezond.

Wanneer een dieet niet het gewenste resultaat met zich meebrengt, zijn er mensen die naar afslankpillen grijpen om zo alsnog hun streefgewicht te bereiken.

Deze pillen zorgen ervoor dat je minder vet uit je voedsel opneemt, ze verminderen je hongergevoel, ze zorgen voor meer energie of hebben een laxerende functie.

Allemaal goed en wel, maar deze afslankpillen zijn niet gezond! We leggen je graag uit waarom.

Afslankpillen: nadelen

Het voordeel mag dan wel zijn dat je meer zal afvallen, maar dat weegt echt niet op tegen de verscheidene nadelen. Zo zijn er heel wat afslankpillen op de markt die helemaal niet veilig zijn.

Let zeker op met afslankpillen die je online kan bestellen! Je zou de eerste niet zijn die ernstig ziek wordt door het innemen van ongeschikte vermagerpillen.

Bekend zijn de ‘Stackers’ uit Amerika: afslankpillen die zonder recept verkrijgbaar waren.

Ongezonde afslankpillen: Stackers

Stackers zijn zeer ongezonde afslankpillen, die tot enkele jaren terug vrij verkrijgbaar waren in Amerika.

Deze pillen waren ongekend populair, omdat je er enorm snel mee kon afvallen. Deze afslankpillen zorgden voor minder honger, maar gaven wel flink veel energie, waardoor je veel calorieën kon verbranden.

Na jarenlang gebruik bleek echter, dat deze afslankpillen erg ongezond en zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid! Mensen kregen hartritmestoornissen en waren voor de rest van hun leven getekend door de valse belofte van Stackers.

Afslankpillen en de huisarts

Wil je toch absoluut gebruikmaken van één of andere afslankpil? Doe dit dan in overleg met je huisdokter of apotheek, zodat je geen medische klachten krijgt na het innemen van de pillen en op de hoogte bent van eventuele bijwerkingen.

De huisarts kan je ook adviseren over gezonde voeding en je doorverwijzen naar een diëtiste.

Afslankpillen zijn geen wondermiddel

Ondanks het feit dat je meer kan afvallen, willen wij toch benadrukken dat we absoluut geen fan zijn van dit zogenaamde ‘wondermiddel’. De afslankpillen hebben echt maar een vrij beperkt aandeel in het afvalproces.

Een evenwichtige voeding en leefwijze zijn zoveel doorslaggevender en zullen er bovendien voor zorgen dat je je beter in je vel gaat voelen.

| Partners | Adverteren | Contact | Privacy | Disclaimer |